BUTLLETÍ Especial Gastronomia - Maig 2009

Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aquí

 
Notícia destacada

Es presenta la 3a Mostra Gastronòmica

Esteve Serrano i Joan Carles Mas, regidor i tinent d'alcalde de Promoció econòmica i comerç de l'Ajuntament, respectivament, i Josep Colldeforns, president de l'Agrupació del Comerç i la Indústria, van presentar en roda de premsa la 3a edició de la Mostra Gastronòmica.

Més de 50.000 visitants podran degustar durant els dies 15, 16 i 17 de maig a la Rambla de Sant Sebastià els plats més exitosos i innovadors dels restaurants de prestigi de la ciutat, en una Fira que creix en expositors -en total 32- i en activitats paral·leles.

[més]

Més noticies
L'Escola de Restauració compleix 18 anys

Més de 1000 alumnes s'han qualificat com a professionals de la restauració a Santa Coloma de Gramenet

L'Escola de Restauració neix l'any 1991 d'una aposta de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i Grameimpuls, SA, per proporcionar a la població de la ciutat i a les empreses de restauració un referent on es poguessin formar professionals que posteriorment treballessin en l'àmplia oferta de restaurants de la ciutat.

[més]

Presentació de la Guia Gastronòmica 2009

El compromís entre l’Ajuntament i els professionals colomencs de l’hostaleria pren cos amb l’edició de la nova Guia Gastronòmica de la ciutat

A partir d’avui mateix tothom que estigui interessat en la bona cuina pot consultar la Guia Gastronòmica 2009, en la que una selecció dels millors restaurants de Santa Coloma de Gramenet exposen els seus plats més característics.

[més]

La força de la restauració colomenca

Segons el nombre d’empreses, els bars i restaurants conformen el tercer grup amb més força dins del teixit empresarial colomenc

El sector de la restauració és a la nostra ciutat un dels que gaudeixen de major salut i projecció futura. Actualment el 12% dels treballadors autònoms, i el 10% de les empreses amb més d’un treballador, desenvolupen la seva activitat econòmica en bars i restaurants.

[més]

Empresa i comerç
Els Dijous Temàtics. Gastronomia & Cultura

L’Ajuntament de Santa Coloma col•labora amb Centre Comerç en l’organització d’una proposta novadora per promocionar la qualitat gastronòmica dels restauradors de la Mostra Gastronòmica

Els Dijous Temàtics. Gastronomia & Cultura és una campanya amb la qual un total de 8 restaurants colomencs volen fusionar gastronomia i cultura amb una fórmula innovadora per donar a conèixer la qualitat de la restauració de la nostra ciutat.

[més]

Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar a l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, a la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí