Recerca avançada

ALTRES NOTíCIES

Alumnes del Curs d'Atenció al Client creen el seu propi blog

Certificats de Professionalitat

Durant aquesta setmana l'alumnat del curs d'atenció al client, consumidor o usuari estan realitzant el mòdul de creació de blogs. L'accés a les xarxes socials cada vegada és més important per fer-te present i donar a conèixer el teu punt de vista tant professional com personal.

El certificat de professionalitat que es realitza al CFO La Ginesta d'atenció al client vol també posar-se al dia amb els  mecanismes que s'ofereixen des d'Internet. Per tot plegat, en aquest mòdul de gestió de queixes dins del curs s'ha incorporat l'eina Blogger que permet als alumnes crear els seus propis Blogs. En aquests, els alumnes ens expliquen els seus esforços, el seu progrés, les seves reflexions o els seus èxits. En els Blogs han inclós múltiples fonts com textos, vídeos, àudios i fotografies. La participació de l'alumnat en l'elaboració i selecció del seu contingut és fonamental, així com els criteris usats per a la seva publicació i les pautes per jutjar els seus mèrits.

El blog més que una manera d'avaluar es pot considerar com una manera d'entendre el procés d'ensenyament. Un blog és com una finestra que s'obre no només davant del treball de l'estudiant, sinó davant la seva manera de pensar i precisament mitjaçant l'ús de les TIC podem promoure l'"aprendre fent" al mateix temps en que es genera motivació i interès per la matèria.

Us adjuntem unes fotografies dels principals Blogs sortits i dels alumnes treballant a classe.

 

CP Atenció al ClientCP Atenció al ClientCP Atenció al ClientCP Atenció al ClientCP Atenció al Client

Vols fer un curs de formació? [+info]

Saps com funcionen els certificats de professionalitat? [+info]

Data de publicació: 12/07/2016