Recerca avançada

ALTRES NOTíCIES

Col·laboració entre el Gremi d'Hostaleria de Mataró i l'Escola de Restauració de Grameimpuls

Formació Ocupacional

Aquest primer trimestre s'està realitzant una col·laboració entre el Gremi d'Hostaleria de Mataró i l'Escola de Restauració de Grameimpuls. Concretament s'està realintzant un curs de bar i cafeteria on l'alumnat que hi participa podrà assolir coneixements sobre aquest àmbit i també realitzar unes pràctiques professionals a una empresa del sector. 

El certificat de professionalitat de Serveis de Bar i Cafeteria és un curs que permet poder aprofundir en com donar servei de menjar i beguda tant en taules com a la barra en bars i cafeteries. També té una bona part d'assessorament sobre vins i sobre combinació de begudes. D'altra banda, disposa d'una part sobre com gestionar un negoci d'aquest tipus. Finalment, té una part d'anglès per a professionals del sector. Una vegada la persona aprova totes aquestes parts, té l'oportunitat de realitzar les pràctiques a una empresa del sector per d'aquesta manera superar el certificat.

El certificat de professionalitat és un títol reconegut per totes les empreses del sector a tot l'estat, cosa que provoca motles avantatges per les persones que el realitzen. És una molt bona oportunitat per a tenir més possibilitat de trobar feina. A continuació, mostrem alguna de les fotografies del curs.

CP Bar i CafeteriaCP Bar i CafeteriaCP Bar i CafeteriaCP Bar i CafeteriaCP Bar i Cafeteria

Vols conèixer l'Escola de Restauració de Grameimpuls? [+info]  

Vols realitzar un curs de formació a Grameimpuls? [+info] 

Data de publicació: 15/11/2016