Recerca avançada

ALTRES NOTíCIES

Les alumnes del Curs d'Atenció Sociosanitària a Institucions visiten el Centre de Vida

Certificats de Professionalitat

Les alumnes que estan cursant el certificat de professionalitat d'Atenció Sociosanitària per a persones dependents en Institucions Socials varen visitar el Centre de Vida Independent que es troba a Barcelona. Aquest centre és una referència a nivell de domòtica avançada pels pacients amb dependència.

El passat dijous, les alumnes que realitzen el certificats de professionalitat d'Atenció Sociosanitària per a persones dependents en Institucions Socials varen visitar el Centre de Vida Independent. Durant el curs hi ha previstes una sèrie de visites formatives per poder afiançar encara millorar els coneixements del curs.

El Centre de Vida Independent, que es troba al barri de la Vall d'Hebron de Barcelona, és un referent del sector pel que fa al funcionament com a casa domòtica i utilització de productes de suport per realizar transferències i desplaçaments de pacients. L'alumnat va valorar molt positivament aquesta visita, ja que els va permetre visualitzar en directe maquinària i altres elements que normalment tracten a les classes.

CP Atenció Sociosanitària a Institucions

Vols realitzar un curs de formació? [+info]

Vols saber com funcionen els certificats de professionalitat? [+info]

Vols conèixer més el Centre de Vida [+info]

Data de publicació: 22/06/2016