Recerca avançada

ALTRES NOTíCIES

Els alumnes del Curs de Gestió de Magatzems visiten el SIL

Certificats de Professionalitat

L'alumnat del curs d'Organització i Gestió de Magatzems ha visitat el SIL (Saló Internacional de la Logística de de la Manutenció). En aquesta ocasió es celebrava la 18a edició d'un dels salons especialitzats en el sector de la logísitca més importants d'Europa. Els alumnes varen poder participar en dieferents esdeveniments i rebre les explicacions per part de l'organització del saló.

Aquest passat dijous, els alumnes que estan realitzant el Certificat de Professionalitat del curs d'Organització i Gestió de Magatzems han visitat al recinte firal de Montjuïc el SIL (Saló Internacional de la Logística i de la manutenció). El SIL és un esdeveniment de trobada al sud d'Europa de les empreses dedicades a la logística: serveis de transport (terra, mar i aire), serveis aduaners, importacions - exportacions, contenidors, immobiliari logístic, ports, ferrocarril i aeroports de mercaderies, instal·lacions d'emmagatzematge, materials auxiliars per al transport i l'emmagatzematge. Es realitzen també diferents conferències sectorials i esdeveniments per part dels propis expositors. És un espai de referència per a conèixer les darreres tendències sobre equips, instal·lacions, materials en el món de la logística, una bona ocasió per a establir contactes i pressupostar millores a la logística de qualsevol empresa.

Durant la visita l'alumnat va poder participar dels diferents esdeveniments i va rebre les explicacions sobre equips, instal·lacions, serveis i materials auxiliars per part dels propis tècnics de les empreses i de l'organització del saló. Aquest tipus de visites es realitzen de forma habitual durant els cursos organitzats per d'aquesta forma afiançar el coneixement i veure en directe les últimes novetats del sector.

CP Organització i Gestió de MagatzemsCP Organització i Gestió de MagatzemsCP Organització i Gestió de MagatzemsCP Organització i Gestió de MagatzemsCP Organització i Gestió de MagatzemsCP Organització i Gestió de Magatzems

Vols realitzar un curs de formació? [+info]

Vols conèixer més sobre el SIL [+info]

Data de publicació: 13/06/2016