Recerca avançada

ALTRES NOTíCIES

Els alumnes del Curs de Restauració aprenen a fer cuina de la Índia

Certificats de Professionalitat

Els alumnes del curs de Restauració de l'Escola de Restauració de Grameimpuls aprenen a cuinar diferents tipus i formes de menjar. En aquesta ocasió estan fent cuina internacional, concretament de la Índia. Aquest és un dels mòduls que els hi falta per finalitzar el certificat de professionalitat que els obrirà les portes del món laboral.
 

Durant aquest mes de juliol els alumnes del curs de Restauració estan realitzant el mòdul de cuina internacional. El certificat de professionalitat preveu que els alumnes adquireixin diverses tècniques culinàries tant de cuina d'altres països com també d'aquest. El curs conté tot el que seria temes relacionats amb la higiene i seguretat alimentària, prelaboració i conservació de diversos tipus d'aliments, les diferents tècniques de cuina i també la decoració i exposició de plats.

Aquest certificat també disposarà d'un període de pràctiques a empresa, on podran posar a la pràctica totes aquestes habilitats adquirides. Us adjuntem un seguit de fotografies dels algumnes realitzant, com comentàvem anteriorment, cuina de la Índia.

 

CP Restauració CP Restauració CP Restauració CP Restauració CP Restauració

Vols realitzar un curs de formació? [+info]

Vols conèixer l'Escola de Restauració? [+info]

Data de publicació: 27/06/2016