Recerca avançada

ALTRES NOTíCIES

Imatges de la Festa d'entrega de Diplomes dels cursos amb la Fundació Intergramenet

Curs de la Fundació Intergramenet i Grameimpuls

Aquest dissabte anterior es va celebrar la festa d'entrega dels diplomes dels cursos d'Auxiliar de Geriatria i d'Auxiliar de Perruqueria i Estètica. Aquests cursos ha estat gestionat i organitzat per Fundació Intergramenet conjuntament amb Grameimpuls. El curs de perruqueria ha estat finançat per la Fundació Maite Iglesias Baciana i el curs de geriatria per la Fundació Foscarmis.

Aquest darrer dissabte ja es va realitzar l'entrega de diplomes dels cursos que es fan conjuntament entre la Fundació Intergramenet i Grameimpuls. L'entrega es va realitzar a la plaça de les Cultures, just davant d'on la Fundació Intergramenet té la seva seu. Un diploma molt merescut per part de les alumnes després de tant esforç durant la formació.

El curs d'Auxiliar de Geriatria ha estat de 250 hores de formació tant teòrica com pràctica. Durant el curs s'han tractat temes com l'organització dels recursos materials en una unitat d'infermeria, atencions bàsiques de geriatria, comunicació i atenció amb el pacient, atenció terapèutica d'infermeria i atenció especialitzada amb persones grans amb discapacitat. Us adjuntem un seguit d'imatges sobre l'entrega de diplomes:

Entrega Diplomes IntergramenetEntrega Diplomes IntergramenetEntrega Diplomes IntergramenetEntrega Diplomes IntergramenetEntrega Diplomes Intergramenet

El curs d'Auxiliar de Perruqueria i Estètica ha estat de 390 hores tant de formació teòrica com pràctica. Durant el curs s'han tractat temes d'higiene i asèpsia aplicades a la perruqueria, tècniques de pentinat, tècniques de coloració i decoloració del cabell, manicura i pedicura i depilació. També adjuntem alguna fotografia sobre l'entrega de diplomes:

Entrega Diplomes Intergramenet

Entrega Diplomes Intergramenet

Entrega Diplomes IntergramenetEntrega Diplomes Intergramenet

Entrega Diplomes Intergramenet

Vols realitzar algun curs de formació? [+info]

Vols conèixer la Fundació Intergramenet? [+info] 

Data de publicació: 20/06/2016