Recerca avançada

ALTRES NOTíCIES

Imatges del Curs de Neteja d'Espais Oberts i Instal·lacions Industrials

Programa SIOAS

L'alumnat del curs de Neteja d'Espais Oberts i Instal·lacions Industrials, realitzat en el marc del program SIOAS, ja han finalitzat la primera part de la formació del certificat de professionalitat. Per poder tenir el títol, ara han començat a realitzar les pràctiques del curs a una empresa.

Després d'un total de 210 hores de formació, els alumnes del Certificat de Professionalitat de Neteja d'Espais Oberts i Instal·lacions Industrials, ja han iniciat les pràctiques del curs. Durant el curs varen realitzar dos mòduls tant pràctics com teòrics per assimiliar els principals continguts de l'àmbit de la neteja tant en espais oberts com en instal·lacions industrials. En el curs també s'ha realitzat un mòdul de formació complementària on es varen treballar aspectes relacionats amb el medi ambient, prevenció de riscos, inserció laboral i igualtat de gènere.

Us adjuntem un seguit d'imatges de l'alumnat realitzant diferents pràctiques de neteja tant a l'exterior com a l'interiro del CFO La Ginesta, lloc on des de l'abril han estat realitzant el curs.

CP Neteja Espais Oberts i Instal·lacions IndustrialsCP Neteja Espais Oberts i Instal·lacions IndustrialsCP Neteja Espais Oberts i Instal·lacions IndustrialsCP Neteja Espais Oberts i Instal·lacions IndustrialsCP Neteja Espais Oberts i Instal·lacions IndustrialsCP Neteja Espais Oberts i Instal·lacions IndustrialsCP Neteja Espais Oberts i Instal·lacions IndustrialsCP Neteja Espais Oberts i Instal·lacions Industrials

Vols realitzar un curs de formació? [+info]

Saps com funciona un certificat de professionalitat? [+info]

Data de publicació: 10/06/2016