Recerca avançada

ALTRES NOTíCIES

Imatges del Curs de Serveis de Restaurant

Programa Acord Marc

L'alumant del curs de Servei de Restaurant de l'Escola de Restauració de Grameimpuls ja ha començat el curs. Durant aquest tindran una formació de 590 hores tant teòrica com pràctica per adquirir els principals coneixements del servei a un restaurant.  Aquest curs està dins del programa Acord Marc.

El curs de Serveis de Restaurant ja està en funcionament. Aquest curs de l'Escola de Restauració de Grameimpuls correspon a un certificat de professionalitat que permetrà a l'alumnat poder tenir una titulació oficial que els facilitarà trobar feina en l'àmbit de la restauració.

Entre els principals continguts d'aquest, l'alumnat podrà adquirir de forma pràctica i teòrica, habilitats en l'àmbit del servei de restaurant, servei de vins, elaboració de plats a la vista dels clients, seguretat, higiene i medi ambient en la restauració i fins i tot un mòdul d'anglès en làmbit de la restauració. El curs finalitzarà amb unes pràctiques a empresa per poder posar a la pràctica tots els coneixements i habilitats adquirides.

Adjuntem alguna fotografia dels alumnes del curs i el seu docent realitzant diferents tipus d'activitats.

Curs Serveis de RestaurantCurs Serveis de RestaurantCurs Serveis de RestaurantCurs Serveis de RestaurantCurs Serveis de Restaurant

T'agrada la restauració? Vols més informació sobre l'Escola? [+info]

Vols fer algun curs de formació? [+info]

Vols saber-ne més dels certificats de professionalitat? [+info]

Data de publicació: 08/06/2016