Recerca avançada

ALTRES NOTíCIES

L'alumnat del curs d'Atenció sociosanitària a domicilis a punt de començar les pràctiques

Certificats de Professionalitat

Aquesta setmana els alumnes del curs d'Atenció Sociosanitària per a Persones en el Domicilis han finalitzat ja les classes al CFO La Ginesta. Aquestes les varen inciar a principis de gener, i després d'aquests mesos, ja estan a punt per començar les pràctiques a empresa. Aquest serà el darrer pas per a obtenir el certificat de professionalitat. 

El dimarts dia 7 de juny l'alumnat del curs d'Atenció Sociosanitària per a Persones en el Domicili finalitza la formació complementària del curs al CFO La Ginesta, això vol dir, que totes i tots aquells que hagin aprovat els diferents mòduls anteriors ja estaran a punt per començar a fer les pràctiques a empresa. En aquesta edició totes les alumnes del curs han aprovat els diferents mòduls, demostrant d'aquesta forma un bon treball i assimiliació dels continguts tant teorics com pràctics durant el curs.

El programa del curs ha estat força complet i han pogut treballar temes com la higiene de persones dependents, l'administració d'aliments, suport psicosocial al domicili, suport a gestions quotidianes, gestió i cuina d'alimentació familiar, manteniment i neteja de la llar, primers auxilis i millora de les capacitats físiques.

Us adjuntem un recull de fotografies tant de l'alumnat realitzant un exercici a classe com una fotografia de grup.

CP Atenció Sociosanitària DomicilisCP Atenció Sociosanitària DomicilisCP Atenció Sociosanitària Domicilis

T'interessaria participar-hi? Vols fer un curs de formacio? [+info]

Vols conèixer millor com funciona un certificat de professionalitat? [+info]

Data de publicació: 06/06/2016