Recerca avançada

ALTRES NOTíCIES

Les alumnes del Curs d'Atenció Socisanitària realitzen pràctiques a les aules

Certificats de Professionalitat

Les alumnes del Curs d'Atenció Sociosanitària per a persones dependents en Institucions Socials realitzen pràctiques a les aules sobre diferents situacions que es trobaran tant a les pràctiques d'empresa del curs com després en el mercat laboral.

Els certificats de professionalitat tenen dins de la seva formació una gran part de pràctiques en la matèria. A través d'aquesta experiència que es pugui assolir, es pretén que la persona un cop finalitizi el curs, tingui més facilitat de trobar feina.

En el cas d'aquest curs d'Atenció Sociosanitària per a persones dependents es realitzen pràctiques a l'aula d'envenatge a diferents parts del cos, de trasllats des d'una cadira o camilla a un llit amb una grua, d'higienes i altres tipus d'activitats que una professional del sector es trobarà en el seu dia a dia a una feina.

Us deixem alguna imatge de les pràctiques realitzades a l'aula:

CP Atenció Sociosanitària persones dependents a Institucions SocialsCP Atenció Sociosanitària persones dependents a Institucions SocialsCP Atenció Sociosanitària persones dependents a Institucions SocialsCP Atenció Sociosanitària persones dependents a Institucions SocialsCP Atenció Sociosanitària persones dependents a Institucions SocialsCP Atenció Sociosanitària persones dependents a Institucions Socials

Vols fer un curs de formació? [+info]

Vols saber com funciona un certificat de professionalitat? [+info]

Data de publicació: 06/07/2016