Recerca avançada

ALTRES NOTíCIES

Pràctiques al taller del curs de Muntatge i Manteniment de Climatització

Certificats de Professionalitat

Durant els cursos realitzats al CFO La Ginesta, l'alumat realitza moltes pràctiques al taller. En aquest cas els alumnes del curs de Muntatge i Manteniment d'instal·lacions de climatització, ventilació - extracció han pogut adquirir molta experiència assimiliant diferents coneixements que els seran molt útils pel món laboral.
 

Una de les parts més important en els certificats de professionalitat és la formació a nivell pràctic. En el CFO La Ginesta es disposa de diferents tallers on els alumnes tenen el material necessari per poder adquirir aquest coneixement. En el curs de Muntatge i Manteniment d'Instal·lacions de Climatització, Ventilació - Extracció, els alumnes han pogut construir diferents circuits i aprofundir en el funcionament del muntatge de refrigeració a nivell pràctic. Tot aquest coneixement, els serà molt útil tant per les pràctiques a empresa posteriors com també per trobar una feina en el sector.

Us deixem un recull d'imatges amb els alumnes realitzant circuits de fred o de refrigeració al taller:

CP Muntatge i Manteniment ClimatitzacióCP Muntatge i Manteniment ClimatitzacióCP Muntatge i Manteniment ClimatitzacióCP Muntatge i Manteniment ClimatitzacióCP Muntatge i Manteniment ClimatitzacióCP Muntatge i Manteniment Climatització

Vols realitzar un curs de formació? [+info]

Coneixes com funcionen els certificats de professionalitat? [+info]

Data de publicació: 15/06/2016