Recerca avançada

ALTRES NOTíCIES

Imatges del Curs d'Auxiliar de Perruqueria i Estètica

Curs de la Fundació Intergramenet i Grameimpuls

El curs d'Auxiliar de Perruqueria i Estètica ja està finalitzant. Aquest curs ha estat gestionat i organitzat per Fundació Intergramenet conjuntament amb Grameimpuls i finançat per la Fundació Maite Iglesias Baciana.

Les alumnes del curs d'Auxiliar de Perruqueria i Estètica ja estan finalitzant la seva formació. Aquesta va iniciar-se el dia 11 de gener i les alumnes han estat un total de 390 hores formant-se en el camp de la perruqueria i l'estètica. El curs s'ha realitzat a l'IES Les Vinyes, del barri del Singuerlín de Santa Coloma de Gramenet. Després de tot aquest període ja té prevista la seva finalització el proper dia 9 de juny.

Durant aquest període de temps les alumnes han après tant continguts teòrics com pràctics. Els principals mòduls treballats han estat els de la higiene, el pentitat, la coloració del cabell, la manicura, la seguretat en el treball, la pedicura i la depilació.

Adjuntem un recull d'imatges de les principals pràctiques realitzades per les alumnes.

Curs Auxiliar Perruqueria i EstèticaCurs Auxiliar Perruqueria i EstèticaCurs Auxiliar Perruqueria i EstèticaCurs Auxiliar Perruqueria i EstèticaCurs Auxiliar Perruqueria i Estètica

Vols fer algun curs de formació? [+info]

Vols conèixer la Fundació Intergramenet? [+info]

Data de publicació: 01/06/2016