Recerca avançada

ALTRES NOTíCIES

Recull d'imatges del Curs de Mantenidor Reparador d'Edificis

Treballs als Barris

Aquest darrer mes de juny va finalitzar el curs de Mantenidor Reparador del programa Treball als Barris, aquest programa el que pretén és donar suport a diversos barris de Catalunya. Durant un mes, l'alumnat realitza aquesta formació per poder començar posteriorment els plans d'ocupació.

El curs de Mantenidor Reparador, dins del programa de qualificació professional, s'ha realitzat al CFO La Ginesta. Aquest curs té com a objectiu millorar l'ocupabilitat i les competències de les persones destinatàries en l'àmbit del manteniment i la reparació d'edificis.

Dins del curs hi ha continguts tant teòrics com pràctics del sector, prevenció de riscos laborals, així com una formació complementària sobre coneixements d'inserció laboral, sensibilització mediaoambiental i igualtat d'oportunitats. Us adjuntem un recull de fotografies del curs i els treballs realitzats al Jardí del CFO La Ginesta:

Mantenidor Reparador d'EdificisMantenidor Reparador d'EdificisMantenidor Reparador d'EdificisMantenidor Reparador d'EdificisMantenidor Reparador d'EdificisMantenidor Reparador d'EdificisMantenidor Reparador d'EdificisMantenidor Reparador d'EdificisMantenidor Reparador d'Edificis

Vols fer un curs de formació? [+info]

 


 

Data de publicació: 18/07/2016