Recerca avançada


CARTES DE SERVEIS

 

GRAMEIMPULS

Grameimpuls és un referent i un recurs per a joves, dones, persones aturades, treballadors i treballadores que volen millorar professionalment, persones estrangeres, persones discapacitades, emprenedors i emprenedores, empreses de nova creació i consolidades i, en definitiva, per a tota la població activa de la ciutat.

Informació i orientació laboral

El servei d’Informació i Orientació laboral dóna atenció individualitzada a les persones demandants d'ocupació i les orienta sobre les tendències del mercat laboral, mitjançant l'Observatori del Mercat de Treball, i sobre les diferents opcions de que disposen per iniciar el seu procés d'inserció.

Formació a l’Escola de Restauració

A l’Escola de restauració s’imparteix formació en el àmbit de l’hoteleria i turisme en les especialitats de cuina i servei de restaurant i bar.

FORMACIÓ AL CENTRE DE FORMACIÓ I TREBALL

El centre de Formació i treball formem a totes aquelles persones que volen aprendre un ofici alternant la part teòrica i pràctica, o reciclar-se professionalment.

formació al centre de formació ocupacional la ginesta

En el CFO La Ginesta es realitza la formació en les famílies professionals següents : Administració i gestió administrativa, Serveis culturals i a la comunitat, Instal·lacions i manteniment, Comerç i màrqueting, Seguretat laboral i medi ambient  i Imatge personal.

INTERMEDIACIÓ LABORAL

La secció d'Intermediació Laboral s’encarrega de detectar les necessitats formatives i laborals del teixit empresarial per millorar la seva productivitat i adequació dels recursos humans.

servei de foment empresarial

El Servei de Foment Empresarial és un servei públic que presta serveis d’informació, orientació, assessorament, formació i consultoria per a persones emprenedores i empreses de Santa Coloma de Gramenet. 

CENTRES D'EMPRESES CAN PEIXAUET I BOSC LLARG

Els centres d’empreses són equipaments municipals a on oferim allotjament (oficines i tallers industrials) per a projectes de nova creació i per a empreses en procés de reorientació i/o consolidació. Així mateix, prestem serveis d’assessorament i acompanyament empresarial per a les iniciatives ubicades als centres.