Recerca avançada

EMPRENEDORS

Actualitat

L'Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord us convida a participar a la IV Jornada Financoop

Xarxa que impulsa i promou l'accés al finançament a les empreses de l'Economia Social i Cooperativa

L’Ateneu Cooperatiu del Barcelones Nord, del que forma part Santa Coloma a través de Grameimpuls, us anima a participar a la IV Jornada Financoop el proper 5 de maig de 9h a 14h a l'Auditori del Parc Tecnològic (carrer Marie Curie, 8-14 de Barcelona). Serà un punt de trobada de l'ecosistema financer cooperatiu i un moment per cercar finançament pels vostres projectes de l’economia social i solidària. La jornada pretén donar a conèixer experiències d'altres països per tal que serveixin d'inspiració en aquest tipus d'inversió i finançament. Per assistir cal prèvia inscripció al següent enllaç: http://financoop.org/formulari-jornada/

Financoop és una xarxa composada tant per institucions públiques com privades, es va crear per promoure i impulsar l'accés al capital i als serveis financers de les empreses cooperatives i que és liderada per la Fundació Seira, junt amb la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya. Alhora és la responsable de coordinar i dinamitzar la Xarxa, vetllant per l'enfortiment financer d'aquestes empreses mitjançant la professionalització i la capitalització, amb la finalitat de potenciar un ecosistema  financer social i cooperatiu amb capacitat de transformació, al servei de les persones i de l'economia productiva. Entre els objectius de Financoop destaquen:

  • Incentivar la cooperació d'entitats financeres, agents públics i empreses de l'economia social i cooperativa.
  • Potenciar un sistema financer al servei de les cooperatives.
  • Integrar dins el sistema financer convencional les finances al servei de l'economia social i cooperativa.
  • Idear nous instruments financers per a la creació, el creixement i la consolidació de les empreses cooperatives.
  • Cooperar i crear sinèresi entre els membres de la Xarxa per millorar l'eficàcia i l'eficiència del sistema de finances cooperatives.
Data de publicació: 02/05/2017