Recerca avançada

EMPRENEDORS

Actualitat

Subvenció “¡Súbete a la nube!”

Programa de foment de la demanda de solucions de computació al núvol per a petites i mitjanes empreses.http://www.subetealanube.gob.es/

Fins el proper 8 de juny de 2016 es pot sol·licitar l'ajuda promoguda pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme per l'adopció de solucions cloud computing, a seleccionar entre un catàleg estructurat en categories.

L'objectiu d'aquest programa és sensibilitzar i impulsar solucions empresarials amb tecnologia cloud computing.

Les solucions “al núvol” garanteixen millor accessibilitat i l'eficiència energètica dels sistemes d'informació, a més de permetre estalviar costos i millorar el posicionament de la Pime al mercat.

Els ajuts cobriran un import d'entre 625€ i 15.000€ per beneficiari, corresponent a un percentatge d'entre el 50% i el 80% del pressupost subvencionable sol·licitat. Les categories són les següents:

  1. Lloc d'usuari
  2. Gestió econòmica
  3. Gestió de negoci
  4. Relació amb clients
  5. Gestió del punt de venda
  6. Presència a Internet
  7. Comerç electrònic
  8. Infraestructura com a servei
  9. Plataforma de desenvolupament com a servei
  10. Centraleta virtual

L'ajut el podran sol·licitar Pimes i autònoms amb menys de 250 treballadors i un volum de negoci inferior a 50 milions d'euros, domicili fiscal a Espanya i que hagin iniciat l'activitat abans de la publicació de les bases d'aquest ajut (19/08/2015).

Les sol·licituds es podran presentar al següent enllaç: http://www.subetealanube.gob.es/. Si vols més informació pots demanar cita al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls per poder resoldre dubtes.

Data de publicació: 30/05/2016