Recerca avançada


Etiqueta

degusta al canigó

Arrenca l’itinerari formatiu Degusta el Canigó a la nova Escola de Restauració

El Degusta al Canigó ja està en marxa. Una vintena de joves ha iniciat aquest mes de novembre l’itinerari formatiu a la nova Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC). La formació els permetrà obtenir el Certificat de Professionalitat (CP) nivell 1 en les especialitats d’Operacions bàsiques de cuina i Operacions bàsiques de restaurant i bar. 


Selecció de candidatures per al curs adreçat a joves ‘Degusta al Canigó’

Grameimpuls inicia, el proper 18 d’octubre, el procés de selecció dels i les joves per a l’itinerari formatiu ‘Degusta al Canigó’. Les persones interessades s’hauran d’inscriure a les oficines centrals de Grameimpuls (Rafael Casanova, 40) i hauran d’aportar una fotocòpia del DNI, un CV, el document d’inscripció a l’oficina de Treball i l’acreditació del nivell formatiu. En el cas de que la persona tingui algun tipus de diversitat funcional, el paper que ho acrediti. 


Grameimpuls posa en marxa 'Degusta al Canigó', un nou programa formatiu per a joves

L’empresa municipal Grameimpuls, a través de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC), posa en marxa un nou programa a la ciutat el projecte d’inserció Degusta al Canigó adreçat a joves menors de 30 anys. El programa formatiu, que serà d’un any, inclourà l’obtenció del Certificat de Professionalitat (CP) nivell 1 en les especialitats d’Operacions bàsiques de cuina i Operacions bàsiques de restaurant i bar. Aquesta possibilitat és la primera vegada que es posa en funcionament.


Santa Coloma estrena Escola de Restauració a l'edifici Canigó del recinte Torribera

L'alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, han inaugurat aquest matí la nova seu de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC), ubicada al recentment rehabilitat pavelló Canigó al Recinte Torribera. El nou equipament, gestionat per Grameimpuls, està destinat a la formació de professionals de la cuina i de la restauració; el centre també oferirà reciclatge per a professionals de la cuina, formació amb cursos diversos per a les persones aficionades a la gastronomia i casals d’estiu per a infants. A partir d’ara, en el nou equipament, es podran formar fins a 340 alumnes, quasi el doble que a l’edifici anterior de l’avinguda Primavera.


Les obres de la nova seu de l’Escola de Restauració van a bon ritme

Compte enrere per a la nova seu de l’Escola de Restauració (ERESC) de Grameimpuls. Les obres de l’edifici Canigó, ubicat al recinte Torribera, van a bon ritme. L’obertura de l’espai està prevista per a finals de juny, coincidint amb l’inici del casal Cuina’t l’estiu.


VISITA A LES OBRES DE LA NOVA ESCOLA DE RESTAURACIÓ

L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, van realitzar el passat 18 de juliol una visita oficial a les obres de la nova seu de l’Escola de Restauració al Pavelló Canigó de Torribera.