Recerca avançada


Etiqueta

casal cuina

El casal Cuina’t l’estiu s’acomiada fins l’any vinent

El casal Cuina’t l’estiu ha tancat les portes amb un balanç molt positiu. Després de quatre setmanes d’intensa activitat, els infants i els joves que han participat en aquesta edició s’han acomiadat d’un casal que els ha servit per apropar-se al món de la gastronomia d’una manera lúdica i divertida. 


MasterChef Júnior visita el casal Cuina’t l’estiu

MasterChef Júnior ha visitat aquest dijous el casal Cuina’t l’estiu, que es realitza a l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC). Un membre del departament de càsting del popular programa de televisió ha entrat a les cuines per conèixer de primera mà l’activitat que els nens i les nenes realitzen entre els fogons. 


L’alumnat del curs d'Iniciació a la cuina i bar-restaurant comença les pràctiques en empreses

Les persones participants del projecte RE-@ctivant ja han iniciat les pràctiques en empreses, dins del curs Iniciació a la cuina i bar-restaurant. Amb una durada de 325 hores, la formació està adreçat a joves menors de 30 anys. 


L'Escola de Restauració de Santa Coloma s'inaugura dissabte

L’alcaldessa Núria Parlon i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, presidiran aquest dissabte l’acte d’obertura de la nova Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC), gestionada per Grameimpuls. El centre, ubicat al pavelló Canigó del Recinte Torribera, està destinat a la formació de professionals de la cuina i la sommelieria, el reciclatge de cuiners professionals i que també oferirà cursos per a aficionats a la cuina i activitats de restauració per al jovent.


Arrenca el casal Cuina’t l’estiu

Una trentena d’infants i joves han iniciat aquest dilluns el casal Cuina’t l’estiu, que organitza Grameimpuls, a través de l’Escola de Restauració de Santa Coloma. El casal, que finalitzarà el proper 21 de juliol, està dedicat a la cuina i a les activitats de lleure.


Nou curs d’Operacions bàsiques de cuina adreçat a treballadors en situació d’atur

L’Escola de Restauració de Santa Coloma acollirà, a partir de juliol, un nou curs d’Operacions bàsiques de cuina. La formació ocupacional està adreçada a treballadors i treballadores majors de 16 anys en situació d’atur i ofereix els i les participants coneixements per a l’elaboració de plats de cuina bàsica, la conserva d’aliments i l’aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració, entre d’altres.


El Casal Cuina’t l’estiu arriba a la quarta edició estrenant seu a l’edifici Canigó

L’empresa municipal Grameimpuls, a través de l’Escola de Restauració, organitza per quart any consecutiu el Casal Cuina’t l’estiu, que enguany es realitzarà a l’edifici Canigó del recinte Torribera. El casal de cuina se celebrarà del 26 de juny al 21 de juliol en horari de 9 a 15 hores i està adreçat a infants i joves d’entre 8 i 15 anys. Cuina’t l’estiu serà la primera activitat que es realitzi a les noves instal·lacions de l’Escola de Restauració, que estarà en ple rendiment al setembre, coincidint amb l’inici de curs.


El curs de Serveis Bàsics de Restauració en funcionament

Escola de Restauració

Durant aquest darrer mes d'octubre ja varen començar una gran majoria de cursos de l'Escola de Restauració de Grameimpuls. Un d'ells el de Serveis Bàsics de Restauració on l'alumnat ja ha pogut començar a posar en pràctica tots els coneixements obtinguts durant les classes. 


L’ESCOLA DE RESTAURACIÓ POSA EN MARXA EL CURS PER A PROFESSIONALS

El proper 15 de novembre s’iniciarà el nou curs de cuina per a persones emprenedores i professionals de la restauració.


TORNA EL ‘PASSIÓ PER LA CUINA’

L’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) posa en marxa, un any més,  els cursos de cuina per a aficionats a l'espai "Passió per la cuina". 


CASAL ‘CUINA’T L’ESTIU’

El 22 de juliol finalitza la tercera edició del casal ‘Cuina’t l’estiu’ que organitza Grameimpuls a través de l’Escola de Restauració Santa Coloma amb la participació de 30 nens i nenes entre 8 i 15 anys. 


Els alumnes del Curs de Restauració aprenen a fer cuina de la Índia

Certificats de Professionalitat

Els alumnes del curs de Restauració de l'Escola de Restauració de Grameimpuls aprenen a cuinar diferents tipus i formes de menjar. En aquesta ocasió estan fent cuina internacional, concretament de la Índia. Aquest és un dels mòduls que els hi falta per finalitzar el certificat de professionalitat que els obrirà les portes del món laboral.
 


Curs de cuina per a professionals

Grameimpuls a través de l’Escola de Restauració Santa Coloma, organitza la 3a edició de Tècniques de cuina.