Recerca avançada


Etiqueta

casal cuina

El curs per a professionals de la cuina arrenca a l'ERESC amb una sessió sobre els 'baos'

Una quinzena de professionals de la restauració de la ciutat han iniciat aquest dimarts la formació de cuina que s'ofereix aquest any a l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC). El curs, format per vint classes de dues hores de durada, permet les persones assistents millorar i completar el seu perfil professional. La primera sessió ha estat dedicada als 'baos'.

 

 

 

 


Últims dies per apuntar-se als monogràfics de cuina de l’Escola de Restauració

Les tapes són les protagonistes del primer monogràfic de cuina adreçat a professionals que programa aquest curs l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC). El taller tindrà lloc els dies 15, 22 i 29 de novembre. Fumats (14, 21 i 28 de febrer) i formatges (4, 11 i 18 d’abril) són les altres dues propostes que s’oferiran enguany. 


Obert el termini de sol·licituds per als cursos de formació ocupacional de l'Escola de Restauració

El període d’inscripció per als cursos de formació ocupacional d’hostaleria ja està obert. Sommelieria, Cuina, Direcció en restauració, Serveis de restaurant i Serveis de bar i cafeteria són les especialitats que s’ofereixen aquest any. Els cursos formen part de l’Acord marc, un projecte que té com a objectiu afavorir la inserció laboral de persones en atur, mitjançant la millora de la seva ocupabilitat. 


L’ERESC obre el període d’inscripcions per als cursos adreçats a professionals de la cuina

L’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC) ofereix de nou aquest curs formació contínua i monogràfics per a persones professionals de la cuina i l’hostaleria. Els cursos, que es realitzaran a la nova seu de l’escola, a l’edifici Canigó, començaran el mes de novembre. Les inscripcions ja es poden realitzar a les oficines centrals de Grameimpuls.


El curs Passió per la cuina, ara també els dilluns

El curs Passió per la cuina s’oferirà també els dilluns. Per primera vegada, l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC), gestionada per Grameimpuls, doblarà les places que normalment posa a disposició de les persones aficionades a la cuina i programa una altra sessió els dilluns a la tarda (de 17.30 a 19.30h). Aquest segon curs, que compartirà el contingut del curs que arrenca aquest dijous, comencen el 9 d'octubre.


Grameimpuls posa en marxa 'Degusta al Canigó', un nou programa formatiu per a joves

L’empresa municipal Grameimpuls, a través de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC), posa en marxa un nou programa a la ciutat el projecte d’inserció Degusta al Canigó adreçat a joves menors de 30 anys. El programa formatiu, que serà d’un any, inclourà l’obtenció del Certificat de Professionalitat (CP) nivell 1 en les especialitats d’Operacions bàsiques de cuina i Operacions bàsiques de restaurant i bar. Aquesta possibilitat és la primera vegada que es posa en funcionament.


Els i les professionals de la restauració visiten la nova ERESC

Els i les professionals de l’hostaleria de Santa Coloma han visitat aquest dimarts la nova Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC). El professor de l’escola, Pedro González, ha estat l’encarregat d’explicar les persones assistents les característiques de les aules.


Torna el curs ‘Passió per la cuina’ de tardor

Innovació i cuina tradicional són els ingredients principals de la nova edició del Passió per la cuina, el curs per a persones aficionades que organitza Grameimpuls a través de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC). Les sessions es realitzaran a l’edifici Canigó, la nova seu de l’ERESC, i tindran lloc del 5 d’octubre al 30 de novembre.


El casal Cuina’t l’estiu s’acomiada fins l’any vinent

El casal Cuina’t l’estiu ha tancat les portes amb un balanç molt positiu. Després de quatre setmanes d’intensa activitat, els infants i els joves que han participat en aquesta edició s’han acomiadat d’un casal que els ha servit per apropar-se al món de la gastronomia d’una manera lúdica i divertida. 


MasterChef Júnior visita el casal Cuina’t l’estiu

MasterChef Júnior ha visitat aquest dijous el casal Cuina’t l’estiu, que es realitza a l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC). Un membre del departament de càsting del popular programa de televisió ha entrat a les cuines per conèixer de primera mà l’activitat que els nens i les nenes realitzen entre els fogons. 


L’alumnat del curs d'Iniciació a la cuina i bar-restaurant comença les pràctiques en empreses

Les persones participants del projecte RE-@ctivant ja han iniciat les pràctiques en empreses, dins del curs Iniciació a la cuina i bar-restaurant. Amb una durada de 325 hores, la formació està adreçat a joves menors de 30 anys. 


L'Escola de Restauració de Santa Coloma s'inaugura dissabte

L’alcaldessa Núria Parlon i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, presidiran aquest dissabte l’acte d’obertura de la nova Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC), gestionada per Grameimpuls. El centre, ubicat al pavelló Canigó del Recinte Torribera, està destinat a la formació de professionals de la cuina i la sommelieria, el reciclatge de cuiners professionals i que també oferirà cursos per a aficionats a la cuina i activitats de restauració per al jovent.


Arrenca el casal Cuina’t l’estiu

Una trentena d’infants i joves han iniciat aquest dilluns el casal Cuina’t l’estiu, que organitza Grameimpuls, a través de l’Escola de Restauració de Santa Coloma. El casal, que finalitzarà el proper 21 de juliol, està dedicat a la cuina i a les activitats de lleure.


Nou curs d’Operacions bàsiques de cuina adreçat a treballadors en situació d’atur

L’Escola de Restauració de Santa Coloma acollirà, a partir de juliol, un nou curs d’Operacions bàsiques de cuina. La formació ocupacional està adreçada a treballadors i treballadores majors de 16 anys en situació d’atur i ofereix els i les participants coneixements per a l’elaboració de plats de cuina bàsica, la conserva d’aliments i l’aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració, entre d’altres.


El Casal Cuina’t l’estiu arriba a la quarta edició estrenant seu a l’edifici Canigó

L’empresa municipal Grameimpuls, a través de l’Escola de Restauració, organitza per quart any consecutiu el Casal Cuina’t l’estiu, que enguany es realitzarà a l’edifici Canigó del recinte Torribera. El casal de cuina se celebrarà del 26 de juny al 21 de juliol en horari de 9 a 15 hores i està adreçat a infants i joves d’entre 8 i 15 anys. Cuina’t l’estiu serà la primera activitat que es realitzi a les noves instal·lacions de l’Escola de Restauració, que estarà en ple rendiment al setembre, coincidint amb l’inici de curs.


El curs de Serveis Bàsics de Restauració en funcionament

Escola de Restauració

Durant aquest darrer mes d'octubre ja varen començar una gran majoria de cursos de l'Escola de Restauració de Grameimpuls. Un d'ells el de Serveis Bàsics de Restauració on l'alumnat ja ha pogut començar a posar en pràctica tots els coneixements obtinguts durant les classes. 


L’ESCOLA DE RESTAURACIÓ POSA EN MARXA EL CURS PER A PROFESSIONALS

El proper 15 de novembre s’iniciarà el nou curs de cuina per a persones emprenedores i professionals de la restauració.


TORNA EL ‘PASSIÓ PER LA CUINA’

L’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) posa en marxa, un any més,  els cursos de cuina per a aficionats a l'espai "Passió per la cuina". 


CASAL ‘CUINA’T L’ESTIU’

El 22 de juliol finalitza la tercera edició del casal ‘Cuina’t l’estiu’ que organitza Grameimpuls a través de l’Escola de Restauració Santa Coloma amb la participació de 30 nens i nenes entre 8 i 15 anys. 


Els alumnes del Curs de Restauració aprenen a fer cuina de la Índia

Certificats de Professionalitat

Els alumnes del curs de Restauració de l'Escola de Restauració de Grameimpuls aprenen a cuinar diferents tipus i formes de menjar. En aquesta ocasió estan fent cuina internacional, concretament de la Índia. Aquest és un dels mòduls que els hi falta per finalitzar el certificat de professionalitat que els obrirà les portes del món laboral.
 


Curs de cuina per a professionals

Grameimpuls a través de l’Escola de Restauració Santa Coloma, organitza la 3a edició de Tècniques de cuina.