Recerca avançada


Etiqueta

erasmus+

Fer classe entre raïms

La vinya serà, les properes setmanes, l’epicentre de la seva aventura. Quatre alumnes formats en Sommelieria a través de l’Escola de Restauració (ERESC) de Grameimpuls, acaben d’iniciar una experiència única que els permetrà descobrir una de les regions italianes amb més atractiu vitivinícola: Calàbria. 


Alumnes formats en Sommelieria realitzaran pràctiques a Itàlia gràcies al programa Erasmus +

Un grup de quatre alumnes que l'any passat i aquest any han realitzat el curs de Sommelieria de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC) viatjaran a mitjan de juliol a Itàlia per a realitzar pràctiques professionals. Durant un mes, els i les alumnes faran una estada a la regió de Calàbria, on podran posar en pràctica la formació que han rebut a Grameimpuls, a través de l’ERESC. Aquestes pràctiques es realitzen en el marc del programa Erasmus +.


COMENÇA EL PROJECTE ‘GRAMENET STEP OUT’

Grameimpuls en col·laboració amb l’Associació Mundus, inicia el projecte de mobilitat Erasmus + “GRAMENET STEP OUT”.