Recerca avançada


Etiqueta

cuina professionals

El curs per a professionals de la cuina arrenca a l'ERESC amb una sessió sobre els 'baos'

Una quinzena de professionals de la restauració de la ciutat han iniciat aquest dimarts la formació de cuina que s'ofereix aquest any a l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC). El curs, format per vint classes de dues hores de durada, permet les persones assistents millorar i completar el seu perfil professional. La primera sessió ha estat dedicada als 'baos'.

 

 

 

 


L’ERESC obre el període d’inscripcions per als cursos adreçats a professionals de la cuina

L’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC) ofereix de nou aquest curs formació contínua i monogràfics per a persones professionals de la cuina i l’hostaleria. Els cursos, que es realitzaran a la nova seu de l’escola, a l’edifici Canigó, començaran el mes de novembre. Les inscripcions ja es poden realitzar a les oficines centrals de Grameimpuls.


Els i les professionals de la restauració visiten la nova ERESC

Els i les professionals de l’hostaleria de Santa Coloma han visitat aquest dimarts la nova Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC). El professor de l’escola, Pedro González, ha estat l’encarregat d’explicar les persones assistents les característiques de les aules.


L’ESCOLA DE RESTAURACIÓ POSA EN MARXA EL CURS PER A PROFESSIONALS

El proper 15 de novembre s’iniciarà el nou curs de cuina per a persones emprenedores i professionals de la restauració.


Curs de cuina per a professionals

Grameimpuls a través de l’Escola de Restauració Santa Coloma, organitza la 3a edició de Tècniques de cuina.