Recerca avançada


Etiqueta

reempresa

Reempresa o com aplanar el camí per agafar el relleu d’un negoci

Després de quatre dècades al peu del canó i amb una motxilla plena d’experiència, ha posat el punt i final a la seva etapa laboral. “Ja tocava”, diu. La Rosalía Matzner sempre s’ha dedicat al món de l’estètica i fa uns mesos, quan va arribar el moment de gestionar la jubilació, va fer-ho pensant en donar continuïtat al seu negoci. “Volia cedir el centre d’estètica, però no sabia ben bé per on començar. Algunes clientes em van comentar que a Grameimpuls m’assessorarien. Hi vaig anar”, assegura. Així és com va conèixer el programa Reempresa, que posa en contacte cedents com ella, amb reemprenedores, com l’Anna Bernadas, qui acaba d’agafar el relleu del seu comerç.


Potenciem les oportunitats de reemprendre al territori

A Grameimpuls desenvolupem el programa Reempresa, posant en contacte persones que volen emprendre amb aquelles que volen cedir el seu negoci.


El traspàs de negoci: aspectes que s’han de tenir en compte

Un bon anàlisi del projecte a reemprendre és bàsic per encertar amb l’elecció. S’ha de fer un primer plantejament amb els següents consells.

 


REEMPRESA A SANTA COLOMA TANCA L'ANY AMB UN BALANÇ MOLT POSITIU

L’objectiu del Punt Reempresa al nostre municipi és la consecució d’un entorn favorable per a la cessió d’empreses i negocis entre persones.