Recerca avançada


Etiqueta

sommelieria

Fer classe entre raïms

La vinya serà, les properes setmanes, l’epicentre de la seva aventura. Quatre alumnes formats en Sommelieria a través de l’Escola de Restauració (ERESC) de Grameimpuls, acaben d’iniciar una experiència única que els permetrà descobrir una de les regions italianes amb més atractiu vitivinícola: Calàbria. 


El 89% dels alumnes del curs de Sommelieria de la passada edició troben feina

El 89% de les persones que van participar en la passada edició del curs de Sommelieria, finalitzat el juliol del 2016, han trobat feina. El curs s’imparteix a l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC) i permet l’alumnat adquirir coneixements sobre vinicultura. 


Alumnes formats en Sommelieria realitzaran pràctiques a Itàlia gràcies al programa Erasmus +

Un grup de quatre alumnes que l'any passat i aquest any han realitzat el curs de Sommelieria de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC) viatjaran a mitjan de juliol a Itàlia per a realitzar pràctiques professionals. Durant un mes, els i les alumnes faran una estada a la regió de Calàbria, on podran posar en pràctica la formació que han rebut a Grameimpuls, a través de l’ERESC. Aquestes pràctiques es realitzen en el marc del programa Erasmus +.


Imatges del Curs de Sommelieria

Certificats de Professionalitat

L'alumnat del curs de Sommelieria de l'Escola de Restauració segueix amb la seva formació. Durant aquest certificat de professionalitat han realitzat diferents activitats per poder assolir uns bons coneixements en la matèria.