Recerca avançada


Etiqueta

visita

Un grup d’alumnes universitaris de Perú visiten Grameimpuls

Un grup d’alumnes del màster en Gerència Social de la Pontificia Universidad Católica de Perú han visitat aquest dijous les oficines centrals de Grameimpuls, dins d’unes jornades que els durà a conèixer altres organismes i entitats de Santa Coloma. La trobada s’emmarca en un conveni de col·laboració entre la Universitat de Barcelona i els ajuntaments de Santa Coloma i L’Hospitalet de Llobregat.


Unes 150 persones visiten l’ERESC i la vinya d’en Sabater dins de l’Open House 2017

Cap de setmana de portes obertes als edificis singulars de Santa Coloma. El festival d’arquitectura Open House ha permès aquest diumenge visitar la nova seu de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC) i la vinya d’en Sabater. En total, unes 150 persones han passat per ambdós espais. 


L’empresa de biomedicina Transplant Biomedicals visita la vinya d’en Sabater

Una vintena de persones de l’empresa Transplant Biomedicals ha visitat aquest dimarts la vinya d’en Sabater, en el marc d’una trobada que ha tingut lloc al Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona (UB). Durant la visita, han conegut el projecte de vinya experimental que s’està duent a terme a la ciutat.