Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

EN EL MARC DEL PROGRAMA FEM OCUPACIÓ 9 JOVES MÉS TROBEN FEINA

Els/les 9 joves que han realitzat el curs de Neteja en espais oberts i instal·lacions del programa FEM Ocupació, tindran un contracte de 6 mesos.

Demà inicien contracte de sis mesos, 6 dels/de les joves que han realitzat el curs de Neteja en espais oberts i instal·lacions en el marc del programa Fem Ocupació. La formació ha tingut una durada de 90 hores i va ser adaptada a les necessitats de l’empresa contractant i d’aquesta manera han pogut adquirir els coneixements teòrics i pràctics que els llocs de treball requerien.

Està previst que els/les altres 3 joves que van realitzar la formació s’incorporin el proper mes de juny amb un contracte també de sis mesos. Amb aquests ja seran 22 les persones joves que han trobat feina gràcies al programa.

FEM Ocupació per a joves és un programa innovador que té com a objectiu la inserció laboral de les persones joves de 18 a 29 anys en situació d’atur i prioritàriament amb experiència professional, proporcionant-los, entre altres recursos, la formació necessària per ocupar un determinat lloc de treball.

Les empreses que contractin joves en el marc del programa podran sol·licitar una subvenció de fins a 648.60€/mes durant els 6 mesos de contracte. Aquesta subvenció és compatible amb els incentius fiscals i les bonificacions pertinents en cada situació contractual.

Data de publicació: 31/05/2016