Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Alumnat del Centre de Formació i Treball inicia pràctiques en empreses

Una cinquantena d’alumnes del Centre de Formació i Treball (CFT) de Grameimpuls comencen el mes de juny les pràctiques en empreses. Són les persones participants dels quatre cursos del programa Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP) del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), que van iniciar la formació entre febrer i març d’enguany.

Els i les alumnes que estan a punt d’iniciar les pràctiques provenen de quatre cursos que s’imparteixen al CFT: Muntatge i Manteniment de Xarxes d’Aigua, Muntatge i Manteniment d’infraestructures de telecomunicacions en edificis i Operacions Auxiliars de Muntatge d’Instal·lacions Electrotècniques i de Telecomunicacions en edificis i Gestió de la producció en la fabricació mecànica. Els tres primers cursos començaran l’1 de juny i el darrer, el 6. Tenen una durada d’entre les 40 i les 120 hores.

Certificat de professionalitat

Aquestes pràctiques professionals no laborals són el darrer pas d’un procés que les persones participants dels cursos van iniciar entre el mes de febrer i el de març d’aquest any  i que els han permès obtenir els respectius certificats de professionalitat. Durant aquests mesos, els i les alumnes han realitzat el mòdul teòric a la seu del CFT.  

Data de publicació: 24/05/2017