Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Alumnes formats en Sommelieria realitzaran pràctiques a Itàlia gràcies al programa Erasmus +

Un grup de quatre alumnes que l'any passat i aquest any han realitzat el curs de Sommelieria de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC) viatjaran a mitjan de juliol a Itàlia per a realitzar pràctiques professionals. Durant un mes, els i les alumnes faran una estada a la regió de Calàbria, on podran posar en pràctica la formació que han rebut a Grameimpuls, a través de l’ERESC. Aquestes pràctiques es realitzen en el marc del programa Erasmus +.

Els i les participants viatjaran a aquesta zona del sud d’Itàlia, famosa per la seva vocació agrícola i gastronòmica i realitzaran les pràctiques a dos cellers i un restaurant del municipi de Rossano Calabro. La beca inclou les despeses del viatge en avió, l’estada i diners de butxaca per a dietes.

 

Fomentar la mobilitat

L’estada tindrà lloc des del 16 de juliol a 16 d’agost i s’emmarca al programa Erasmus +, subvencionat per la Comissió Europea. La iniciativa té la vocació de fomentar projectes de mobilitat amb finalitat educativa per a diferents tipologies d’estudiants, entre ells, persones que han obtingut el certificat de professionalitat, com les quatre que han realitzat el curs de Sommelieria. 

La intenció és estendre aquest programa a altres cursos. El projecte es fruit d’una col·laboració entre Grameimpuls i l’associació Mundus – Un Mundo a tus Pies de Santa Coloma. 

Data de publicació: 29/06/2017