Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Àmplia programació de cursos de formació 2016 a l’Escola de Restauració Santa Coloma

Més de 120 persones tindran l’oportunitat durant la programació 2015-2016 de l’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) de participar als diferents cursos de formació ocupacional de les especialitats d’hostaleria, gestionats per la societat municipal Grameimpuls.

L’extensa oferta formativa,  8 cursos, permetrà preparar a les persones en situació d’atur en especialitats com cuina, servei de bar i cafeteria, sommelieria, direcció de restaurant i servei de restaurant. Totes aquestes especialitats formatives estan associades als seus respectius Certificats de Professionalitat que acredita als participants la capacitació necessària per incorporar-se a un lloc de treball del sector. Els cursos, principalment els de servei de sala, inclouen un aprenentatge específic d’anglès relacionat amb el vocabulari més habitual de la professió. Per desenvolupar els cursos, l’ERESC compta amb un ampli equip de professionals de primer nivell en el sector, que seran els encarregats d’impartir la docència perqu l’alumnat assoleixi amb èxit els objectius formatius. 

D’una altra banda es treballa amb un ampli nombre d’empreses del territori, perquè puguin col·laborar en l’acollida d’alumnes en pràctiques dels cursos programats a l’ERESC i la incorporació a un lloc de treball.

L’objectiu d’aquesta programació és capacitar i millorar l’ocupabilitat de les persones i oferir a les empreses dels diferents sectors, personal qualificat, per això a aquesta programació,  l’ERESC afegeix especialitats formatives i  nous cursos, dels que sortiran la primera promoció al territori d’alumnes formats en direcció i servei de restaurant i servei de cafeteria.

Aquests cursos estan subvencionats pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. 

Data de publicació: 21/12/2015
Etiquetes: eresc, formació