Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Àmplia programació de cursos de formació a l’Escola de Restauració

Més de 100 persones hi participaran als diferents cursos de formació ocupacional de l’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC), gestionada per Grameimpuls.

Un total de 7 cursos permetran formar a persones en situació d’atur en especialitats com cuina, servei de bar i cafeteria, summilleria, direcció de restaurant i servei de restaurant. Totes aquestes especialitats formatives estan associades als seus respectius Certificats de Professionalitat que acredita als participants la capacitació necessària per incorporar-se a un lloc de treball del sector. Els cursos, principalment els de servei de sala, inclouen un aprenentatge específic d’anglès relacionat amb el vocabulari especialitzat de la professió. Per desenvolupar els cursos, l’ERESC compta amb un ampli equip de professionals de primer nivell en el sector, que seran els encarregats d’impartir la docència i que els i les alumnes participants assoleixin amb èxit els objectius formatius. 

A més es treballa amb un bon nombre d’empreses del territori, per a la seva col·laboració en l’acollida d’alumnes en pràctiques d’aquests cursos i la incorporació a un lloc de treball.

L’objectiu d’aquesta programació és capacitar i millorar l’ocupabilitat de les persones i oferir a les empreses dels diferents sectors, personal qualificat, per això a aquesta programació l’ERESC amplia les especialitats formatives i ofereix nous cursos, dels que sortirà la primera promoció al territori d’alumnes formats en direcció en restauració.

Aquests cursos estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i gestionats per Grameimpuls, SA.

[Veure tota la programació actual de formació ocupacional a l'escola]

Data de publicació: 20/09/2016