Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Arrenca el casal Cuina’t l’estiu

Una trentena d’infants i joves han iniciat aquest dilluns el casal Cuina’t l’estiu, que organitza Grameimpuls, a través de l’Escola de Restauració de Santa Coloma. El casal, que finalitzarà el proper 21 de juliol, està dedicat a la cuina i a les activitats de lleure.

Per quart any consecutiu, Grameimpuls impulsa aquesta activitat adreçada a infants i joves d’entre 8 i 15 anys. La iniciativa barreja tallers de cuina, que es desenvolupen a les cuines de l’Escola de Restauració, amb activitats d’oci i lleure. Les sessions culinàries van a càrrec dels professors de l’Escola.

Tallers de cuina i activitats de lleure

Al llarg dels tallers, els participants aprendran a elaborar plats amb diferents tipus d’aliments, a posar en pràctica tècniques bàsiques de cuina, així com a elaborar receptes internacionals. Activitats de lleure, com ara sortides a la piscina, tallers de música, manualitats o visites a la Vinya d’en Sabater són altres de les propostes.

Cuina’t l’estiu es va iniciar el 2014 i des d’aleshores ha tingut una gran acollida. El casal de cuina se celebrarà del 26 de juny al 21 de juliol en horari de 9 a 15 hores. 

Data de publicació: 26/06/2017