Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Arrenca el curs de cambrers/es de pisos, en el marc del Programa Integrals per a majors de 30 anys

Una quinzena de persones han iniciat aquesta setmana el curs Iniciació a les tasques bàsiques de pisos i allotjaments. La formació, que es realitza al Centre de Formació Ocupacional (CFO) de La Ginesta, s’emmarca en el Programa Integrals per a persones majors de 30 anys que es troben en situació de desocupació de llarga durada.

El curs és de 210 hores, de les quals 150 hores són de formació teòrica i les 60 restants de pràctiques i es realitza de dilluns a divendres en horari de tarda (15 a 19 hores). Un cop superada la formació, les persones participants obtindran l’acreditació professional que els atorga els coneixements i habilitats necessàries per a realitzar el manteniment d’habitacions i instal·lacions d’hotels o allotjaments turístics.

La formació Iniciació a les tasques bàsiques de pisos i allotjaments s’emmarca en el Programa Integrals per a persones majors de 30 anys en situació d’atur de llarga durada, on participen 35 persones més. L’objectiu del programa es basa en un procés personalitzat d’acompanyament i suport, on es treballen les potencialitats de la persona mitjançant la realització d’actuacions d’orientació, coneixement i d’exploració dels seus interessos i motivacions en l’àmbit laboral, tècniques de recerca de feina i tutorització al llarg de tot el seu itinerari d’inserció. Com a valor afegit del projecte, també esta previst fer diferents visites a l’entorn empresarial i associatiu del territori.

Data de publicació: 07/07/2017