Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Arrenca el programa Impulsa l’Ocupació per a persones aturades de llarga durada majors de 30 anys

Grameimpuls posa en marxa el programa Impulsa l’Ocupació adreçat a persones aturades de llarga durada majors de 30 anys. El pla pretén oferir assessorament personalitzat a tots els participants per tal que millorin el seu projecte vital i professional. 

Mitjançant un procés personalitzat d’acompanyament i suport, l’objectiu general del projecte és oferir assessorament a les persones participants, per tal que puguin explorar quins són els seus interessos i les seves motivacions, i orientar les seves trajectòries formatives i de futur professional per poder executar alhora el seu propi projecte vital i professional, amb una oferta de serveis flexible i adaptada a les seves necessitats, per tal d’inserir-se en el món laboral.

En el marc del programa es treballaran les potencialitats de les persones participants, a través de la realització d’actuacions de tutorització, orientació, coneixement i exploració de l’àmbit laboral, formació i inserció, sempre ajustades a les necessitats i especificitats de cada persona participant. Totes les actuacions que es desenvolupin en el programa aniran adreçades a potenciar una actitud activa per part de la persona participant en l’execució del seu propi projecte vital i professional vers la seva incorporació a l’empresa.

Aquest programa prioritza la millora de l’atenció a les persones demandants d’ocupació en situació de desocupació de llarga durada, d’edats compreses entre els 30 i 54 anys. L’actuació està cofinançada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de treball i assumptes socials i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, gestionat per l’empresa municipal Grameimpuls.

Les persones interessades podran rebre més informació a Grameimpuls, S.A. (c. Rafael Casanova, 40), en horari de dilluns a dijous de 8.30 a 14 hores i de 15 a 17 hores i divendres de 9 a 14 hores. L’horari d’estiu és de 8 a 15 hores de juny a setembre.

 

Data de publicació: 12/05/2017