Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Arrenca una nova convocatòria del projecte Treball als barris

La nova convocatòria del projecte Treball als barris ja està en marxa. Es tracta d’un conjunt de programes d’acompanyament a la inserció, formació i treball i experienciació laboral, que està destinat a la millora social, econòmica i urbana de persones en situació d’atur. 

Vinculat a la Llei de Barris de la Generalitat de Catalunya, el projecte - que arriba a l'onzena convocatòria - permet millorar l’ocupabilitat de les persones que participen, facilitant l’accés al mercat de treball a través de la contractació a l’empresa ordinària.  

En aquesta nova convocatòria s’hi destinen 2,4 milions d’euros per executar 7 programes que beneficien a més de 1.000 persones en situació d’atur. En concret, es desenvoluparan 3 dispositius d’inserció laboral per a col·lectiu vulnerables –com ara els joves, les dones o les persones aturades de llarga durada i majors de 45 anys –, el projecte de la Casa d’Oficis de la Vinya d’en Sabater, programes de formació i plans d’ocupació, entre d’altres.

El projecte Treball als Barris es va posar en marxa l’any 2007 a Santa Coloma i està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya del Departament d’Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i gestionat per l’empresa municipal Grameimpuls, SA.  

Data de publicació: 18/12/2017