Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Besòs creatiu: itinerari d’innovació i creativitat per a empreses i persones emprenedores

Grameimpuls, en col•laboració amb l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, oferirà aquest programa amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. 

El programa està conformat per un itinerari formatiu en creativitat i innovació que pretén impulsar la innovació al teixit empresarial del territori com a forma de millorar la competitivitat del nostre teixit productiu local. L’itinerari treballarà diferents aspectes, com ara el Design Thinking, l’experiència del client o Customer Experience, la creativitat, el Business Model Canvas o qüestions relacionades amb la cultura innovadora. Està adreçat tant a persones emprenedores que es troben en fase d’estudi de la seva idea de negoci com a projectes ja legalitzats i que estan arrencant o en fase de consolidació. 

La formació col•lectiva constarà de 5 sessions de 4 hores de durada cadascuna amb el següent calendari:
•    Sessió 1. 4 d’abril. Design Thinking.
•    Sessió 2. 18 d’abril. Customer Experience.
•    Sessió 3. 20 d’abril. Creativitat.
•    Sessió 4. 25 d’abril. Business Model Canvas.
•    Sessió 5. 27 d’abril. Cultura innovadora. 

El programa es desenvoluparà amb metodologies que s’orientin als negocis participants, amb aplicació pràctica (Learning by Doing) i amb visió compartida i treball en equip. L’itinerari serà coordinat per Grameimpuls i Anima Strategic Consulting i inclourà sessions individuals de tutoria i consultoria personalitzades.

Les sessions es realitzaran al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (avinguda Generalitat, 99-101 de Santa Coloma de Gramenet). Les places són limitades, només un màxim de 20 projectes podran beneficiar-se d’aquest programa i l’acceptació es realitzarà en funció a les potencialitats dels mateixos. Cadascun podrà tenir més d’un participant si escau. El programa formatiu és gratuït però cal formalitzar una inscripció prèvia que es pot realitzar presencialment al Servei de Foment Empresarial (a l’adreça anteriorment citada) a través del telèfon 93 466 52 24 o bé fent arribar un correu a l’adreça electrònica formacue@grameimpuls.cat amb les dades bàsiques de contacte (nom, telèfon i correu electrònic). 

Data de publicació: 24/03/2017