Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

CASAL ‘CUINA’T L’ESTIU’

El 22 de juliol finalitza la tercera edició del casal ‘Cuina’t l’estiu’ que organitza Grameimpuls a través de l’Escola de Restauració Santa Coloma amb la participació de 30 nens i nenes entre 8 i 15 anys. 

Aquest projecte que compleix 3 anys de vida i que ja està plenament consolidat, té com a objectiu oferir una opció atractiva per a les primeres setmanes de vacances escolars d’estiu i es presenta com una oportunitat per gaudir de diverses activitats lúdiques, sessions de cuina, tallers creatius, experimentació dels sentits a través dels aliments  i pràctiques esportives.

Enguany el casal ‘Cuina’t l’estiu’ s’ha centrat en la gastronomia de quatre països molt diferents: països àrabs amb la seva cultura i menjar tradicional, Japó, cultura mil·lenària amb molta tradició culinària, Itàlia, on la cuina és un dels aspectes essencials per a les famílies i Catalunya, plena de riquesa en diferents nivells. Els 30 nens i nenes inscrits aprenen a cuinar alguns plats d’aquets països del món però també a divertir-se amb diferents activitats de lleure com la visita al projecte ‘Vinya d’en Sabater’ a Torribera, la sortida al Mercat de Singuerlin i l’excursió a la fàbrica de Cacaolat a Can Zam.

Potenciar l’autonomia personal, la igualtat en els infants o joves i fomentar les dinàmiques de grup formen part dels objectius generals que es tracten d’assolir amb tots els participants del casal ‘Cuina’t l’estiu’ al llarg d’aquestes quatre setmanes de durada. 

Data de publicació: 18/07/2016