Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

‘Com fomentar les habilitats comercials’, nova acció formativa a Grameimpuls

La sessió està orientada a persones emprenedores, gerents, responsables de venda i màrqueting i qualsevol persona que estigui en contacte amb el client

Grameimpuls, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs, organitza una nova acció formativa dedicada a fomentar les habilitats comercials. La sessió oferirà els participants les eines, coneixements i estratègies més adequades per comercialitzar amb èxit una idea, producte o servei.

Durant la sessió, els participants podran conèixer les fases de venda i tècniques per ser més proactius i fer més bons tancaments.

La formació, que anirà a càrrec de la consultora Energivity Consulting, SL, tindrà lloc dimarts 30 de maig (de 16.00 a 20.00 hores) al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (avinguda Generalitat, 99-101 de Santa Coloma de Gramenet). L’assistència serà gratuïta prèvia inscripció, ja que les places són limitades. La inscripció es pot tramitar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l’adreça abans esmentada, o bé enviant un correu electrònic a formacue@grameimpuls.cat. Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d’altres dades complementàries: situació laboral, data de naixement, adreça postal, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa.

Podeu consultar el contingut complert del temari aquí.

Data de publicació: 02/05/2017