Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Comença el procés de selecció per a tres cursos de formació ocupacional de l’ERESC

Grameimpuls, a través de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC), ha iniciat el procés de selecció per a les especialitats de Servei de bar-cafeteria, Servei de restaurant i Operacions bàsiques de cuina. Els cursos, que formen part del projecte de l’Acord marc, estan adreçats a persones en situació d’atur i tenen com a objectiu millorar la seva ocupabilitat.

La especialitat de Servei de restaurant és de 590 hores i la de Servei de bar i cafeteria de 650 i ambdues permeten aconseguir el certificat de professionalitat de nivell 2. El curs d’Operacions bàsiques de cuina, de 370 hores, és de nivell 1. El certificat de professionalitat és la formació que acredita a qui la supera que és competent professionalment per desenvolupar una activitat laboral.

Les persones interessades ja poden començar a realitzar la sol·licitud a les oficines centrals de Grameimpuls (c. Rafael Casanova, 40). Les places són limitades. Per a més informació o aclariment de dubtes, podeu consultar la pàgina web de l’Escola de Restauració, www.eresc.cat. L’Acord marc està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu.

Data de publicació: 04/01/2018