Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Un 30% de les persones que han passat per l’Espai de Recerca de Feina han aconseguit un treball

El 30% de les persones que han passat per l’Espai de Recerca de Feina de Grameimpuls durant els darrers quatre mesos han aconseguit un treball. El programa, impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, dura deu mesos i va adreçat a persones demandants de feina que es troben en situació de desocupació. 

Des del gener i fins ara, un total de 73 persones han participat en aquest programa, de les quals 22 han trobat feina mentre el realitzaven o bé en finalitzar-lo. Això és un 30% de les que han fet servir aquest recurs. El servei permet les persones participants conèixer i adquirir les eines necessàries per fer una recerca activa de feina, de manera autònoma i amb el suport del personal tècnic de Grameimpuls per tal d’ampliar les possibilitats d’incorporació al món laboral. Es preveu que fins a l’octubre, quan finalitza aquesta convocatòria, passin pel servei un mínim de 125 persones.

 

Coneixement dels recursos

Els usuaris i usuàries assisteixen a l’espai durant 8 sessions, dos cops per setmana en horari de 8.30 a 12.30 hores. A més de potenciar la recerca intensiva de feina, cada dia es treballa un tema diferent relacionat amb la recerca de feina, com ara el coneixement de canals, l’adaptació de les candidatures de les persones participants a les ofertes del mercat de treball, les xarxes socials i el món 2.0, entre d’altres. 

Data de publicació: 25/05/2017