Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

El Casal Cuina’t l’estiu arriba a la quarta edició estrenant seu a l’edifici Canigó

L’empresa municipal Grameimpuls, a través de l’Escola de Restauració, organitza per quart any consecutiu el Casal Cuina’t l’estiu, que enguany es realitzarà a l’edifici Canigó del recinte Torribera. El casal de cuina se celebrarà del 26 de juny al 21 de juliol en horari de 9 a 15 hores i està adreçat a infants i joves d’entre 8 i 15 anys. Cuina’t l’estiu serà la primera activitat que es realitzi a les noves instal·lacions de l’Escola de Restauració, que estarà en ple rendiment al setembre, coincidint amb l’inici de curs.

El període d’inscripcions s’obrirà el proper 22 de maig i s’allargarà fins al 2 de juny. Les sol·licituds es podran formalitzar a les oficines centrals de Grameimpuls a Can Xiquet (carrer Rafael Casanova, 40) de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. La reserva de places es farà per ordre d’inscripció. Les famílies nombroses i monoparentals, així com les que inscriguin un segon germà tindran un descompte del 5% sobre el preu inicial, que és de 200€ per la modalitat quinzenal i de 400€ per la mensual. El casal també inclou el dinar.

Tallers de cuina i de lleure

Cuina’t l’estiu es va iniciar el 2014 i des d’aleshores ha tingut una gran acollida. El casal barreja tallers de cuina amb activitats d’oci i lleure. Les sessions culinàries, adaptades als infants i joves, van a càrrec dels professors de l’Escola de Restauració. Al llarg del tallers, els participants aprendran a elaborar plats amb diferents tipus d’aliments, a posar en pràctica tècniques bàsiques de cuina, així com a elaborar receptes internacionals. Activitats de lleure, com ara sortides a la piscina, tallers de música, manualitats o visites a la Vinya d’en Sabater són altres de les propostes.

Per a obtenir més informació sobre el Casal Cuina’t l’estiu podeu consultar la pàgina web de l’Escola de Restauració http://www.restauraciosantacoloma.cat/ o bé trucar als telèfons 93 392 91 05 o 93 468 50 84.  

Data de publicació: 08/05/2017