Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

‘Els 10 punts clau per a una bona gestió de les finances de l’empresa”, nova acció formativa

La sessió està orientada a personal d’empreses, empresaris individuals i persones emprenedores, sense coneixements financers, que vulguin adquirir en una sola sessió aquells 10 aspectes clau que s’han de saber per a gestionar amb èxit les finances de l’empresa. 

Grameimpuls, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs, organitza aquesta formació dedicada a conèixer aquells aspectes més bàsics de les finances, que qualsevol professional hauria de saber per facilitar la presa de decisions en el dia a dia del negoci, tenint en compte l’impacte que suposen aquestes decisions en el global de l’empresa.

La formació tindrà lloc el dia 28 de juny (de 16.00 a 20.00 hores), al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (avinguda Generalitat, 99-101 de Santa Coloma de Gramenet). L'assistència serà gratuïta prèvia inscripció ja que les places són limitades. La inscripció es pot tramitar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'adreça abans esmentada, o bé enviant un correu electrònic a formacue@grameimpuls.cat.

Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, data de naixement, adreça postal, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa.

Podeu consultar el contingut complert del temari aquí.

Data de publicació: 20/06/2017