Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Els negocis de venda per Internet centren la formació empresarial del mes de novembre

Obert el termini d’inscripció per a la formació empresarial del mes de novembre, que estarà dedicada a la normativa del negoci de venda per internet. Com crear una botiga online i Normativa i responsabilitat de les pàgines web i botigues online són les sessions previstes. Els cursos, que duraran 2 i 8 sessions respectivament, es realitzaran al Centre d’Empreses Can Peixauet (av. de la Generalitat, 99-101) i són gratuïtes. 

La primera formació Com crear una botiga online s’iniciarà el 7 de novembre. Aquests curs tindrà una durada de 20 hores repartides en 8 sessions: el 7, 9 14, 16, 21, 23, 28 i 30 de novembre (de 14.15 a 16.45 hores). El taller té com a objectiu presentar formes de comercialització electrònica per a la venda per internet. Femarec, SCCL serà la consultora que realitzarà aquest curs.

L’altra formació prevista és Normativa i responsabilitat de les pàgines web i botigues online, que es realitzarà el 13 i 20 de novembre (14.15 a 16.45 hores). La finalitat del taller, que impartirà Àngels Galiana Arranz, pretén orientar persones emprenedores, autònomes i responsables del departament comercial i de màrqueting sobre la normativa legal del negoci online.

Inscripció prèvia

Les persones interessades poden inscriure’s al Servei de Foment Empresarial (av. de la Generalitat, 99-101), a través del telèfon 93 466 52 24, enviant un correu electrònic a l’adreça formacue@grameimpuls.cat, afegint el  nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, data de naixement, adreça postal, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa.

Les sessions de formació empresarial són gratuïtes i es realitzen en col·laboració amb els ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs. Els tallers del segon semestre van començar al juliol i finalitzen el proper 13 de desembre. 

Data de publicació: 24/10/2017