Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Es presenta el Perfil de Ciutat 2017, l’informe que recull dades sobre el benestar dels municipis

El Centre Internacional de Negocis de Badalona (BCIN) acollirà aquest dilluns la presentació del Perfil de Ciutat 2017, un informe que es realitza a partir de les dades socioeconòmiques de 14 municipis catalans. Santa Coloma de Gramenet hi forma part i enguany és el municipi encarregat de presentar els indicadors, que s’ocupen de mesurar la qualitat de vida i el benestar de les ciutats i els seus ciutadans i ciutadanes.

El tècnic de Grameimpuls, Sergio López, ha estat l’encarregat de presentar el document que inclou dades sobre set indicadors socioeconòmics: demografia, mercat de treball, habitatge, activitat econòmica, teixit empresarial, cohesió social i sostenibilitat.

En el cas de Santa Coloma, l’informe revela, per exemple, que és la ciutat amb un major nombre de treballadors/es en règim d’autònom, 67 per cada 100 persones assalariades, o que el 51% de les persones aturades tenen 45 anys o més. Altres dades que recull l’informe són el consum d’aigua:   La nostra ciutat és, també, la que menys consum d’aigua

El Perfil de Ciutat és un projecte en el que col·laboren 14 ajuntaments (Santa Coloma de Gramenet, Badalona, Barberà del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Girona, Granollers, Manresa, Mataró, Mollet del Vallès, El Prat de Llobregat, Rubí, Sabadell, Terrassa i Vic). La iniciativa té com a objectiu desenvolupar i aplicar eines que facilitin la presa de decisions i la definició d’estratègies a nivell de desenvolupament econòmic local.

Data de publicació: 25/09/2017