Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Fem Ocupació permet les empreses subvencionar-se fins a 3.900€ en la contractació de joves

El programa Fem Ocupació combina la formació de les persones joves amb la contractació subvencionada per a l’empresa. Les empreses interessades podran accedir a una bonificació a la contractació de fins a 655,20€ al mes durant mig any. L’objectiu del programa és la inserció laboral de les persones participants, a través de la combinació d'una acció formativa personalitzada. 

Fem Ocupació està adreçat a persones joves de 18 a 29 anys inscrites a l’Oficina de Treball com a demandants d’ocupació en situació d’atur, amb un nivell formatiu de graduat en ESO, Batxillerat o Cicle Formatiu de Grau Mig. Les persones participants són formades a l’inici de la contractació o durant la mateixa i la formació està relacionada amb el lloc de feina que ocupen. De moment, en la convocatòria actual, s’han contractat 19 persones. Pel que fa a les empreses, es poden subvencionar fins a 3.931,20 euros per 6 mesos o la part proporcional en funció de la jornada laboral realitzada.

Les empreses interessades en rebre més informació sobre el programa, poden trucar al telèfon 93 466 15 65 o enviar un correu electrònic a informacio@grameimpuls.cat

Data de publicació: 11/07/2017