Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Finalitza la segona fase de plantació d’arbres fruiters a la Vinya d’en Sabater

La segona fase de plantació d’arbres fruiters a la vinya d’en Sabater acaba de finalitzar. Durant el mes de maig, s’ha procedit al plantat de 8 espècies, que se sumen a la dotzena que es van introduir l’any passat. Les tasques han anat a càrrec dels participants del programa de Treball i Formació. 

En total, s’han plantat 8 arbres fruiters a les zones lliures de ceps: dos albercocs, dos cirerers, un presseguer, una noguera, un nectariner i una figuera. Els objectius d’aquesta intervenció per a la vinya són múltiples. D’una banda, l’arbrat fa de paravent, evita l’erosió del camp un cop es consoliden les arrels al terra i, a més, atrau els insectes, que són necessaris per a la pol·linització dels ceps, fent augmentar la diversitat de la fauna.

Aquesta és la segona fase de plantació que es fa a la vinya. L’any passat, es van plantar 12 arbres fruiters i la intenció és afegir, en el futur, algunes espècies més. El grup de 14 persones que participa en el programa de Treball i Formació ha realitzat la plantació. 

Data de publicació: 18/05/2017