Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

GRAMEIMPULS CONTRACTA UN TOTAL DE 242 PERSONES AMB ELS PLANS D’OCUPACIÓ

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet a través de l’empresa municipal Grameimpuls, contracta durant 6 mesos a 242 persones en situació d’atur, en el marc dels diferents programes de Plans d’Ocupació.

Els projectes de Plans d’Ocupació es desenvolupen a la nostra ciutat durant el segon semestre de 2016. L’oferta laboral està destinada a projectes d’atenció i suport a la ciutadania, serveis de proximitat i cohesió social, així com intervencions immediates de manteniment i adequació d’espais i equipaments públics.

La igualtat d’oportunitats continua sent un objectiu prioritari d’intervenció municipal i els plans d’ocupació són l’instrument que facilita a les persones amb més dificultats d’inserció laboral, accedir a la contractació i per altra banda donar suport a les persones i famílies més vulnerables, en la seva quotidianitat, facilitant l’accés a serveis i recursos de suport a la ciutadania. Els col·lectius prioritaris han estat els aturats de llarga durada, majors de 45 anys i famílies monoparentals, entre d’altres.

Dels projectes que s’inicien, destaquen el de suport a la pobresa energètica, atenció a les dones en situació de violència masclista, atenció a la gent gran i a les persones amb diversitat funcional, referents escolars per a la infància, dinamització d’espais de joc infantil, en una aposta per donar un millor i més ampli servei a la població i en concret als ciutadans i ciutadanes amb més dificultats.

També s’han de destacar projectes de continuïtat que permeten treballar per una ciutat més habitable, neta, sostenible i respectuosa amb el medi ambient   amb projectes com a educadors/es ambientals, agents cívics i de mobilitat, manteniment de jardins i espais naturals, manteniment i neteja de la via pública, i millores dels equipaments municipals.

Els programes de Plans d’Ocupació estan finançats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Diputació de Barcelona i destaquem tant el cofinançament de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, com l’aportació municipal pel desenvolupament del Pla d’Ocupació Local.  

Data de publicació: 18/07/2016