Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Grameimpuls, entre els primers llocs del rànquing de punts Reempresa

Grameimpuls es troba entre els primers llocs del rànquing de serveis de foment empresarial públics que més reemprenedors ha acompanyat en el marc del Reempresa, un programa que afavoreix el relleu de negocis. El servei posa en contacte persones que volen cedir la seva empresa o negoci– cedents – amb altres que el volen agafar – reemprenedors –, assessorant-los gratuïtament al llarg de tot el procés. Durant el primer trimestre de 2017, Grameimpuls ha assessorat 18 persones que volien donar continuïtat a una activitat empresarial ja existent i a 6 cedents que cercaven relleu per a la seva empresa, segons el termòmetre de Reempresa. 

L’empresa municipal ocupa el quart lloc d’una classificació que es publica cada trimestre amb dades dels 35 ajuntaments de la província de Barcelona que disposen d’un punt Reempresa. El balanç trimestral també inclou xifres sobre cedents gestionats i casos d’èxit, és a dir, exemples on ha culminat el procés de relleu. En termes globals i durant el primer trimestre de 2017, s’han realitzat 299 acompanyaments de reemprenedors, 116 de cedents i 40 casos d’èxit. A Santa Coloma, a través de Grameimpuls, s’ha fet l’acompanyament de 18 reemprenedors i de 6 cedents.

El servei Reempresa està promogut per la patronal catalana Cecot i Autoocupació, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i permet a les persones emprenedores la possibilitat d’agafar la gestió d’una empresa ja existent, sense necessitat de passar per la fase inicial de crear-la. A Santa Coloma, el punt Reempresa funciona des de finals de l’any 2013 i està ubicat al Centre d’Empreses Can Peixauet de Grameimpuls (Av. Generalitat, 99-101). Les persones interessades també poden posar-se en contacte a través del número de telèfon 93 466 52 24 o el correu electrònic reempresa@grameimpuls.cat

Data de publicació: 16/05/2017