Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Grameimpuls fa prop de 900 contactes amb empreses durant el primer trimestre

Grameimpuls ha fet 892 contactes amb empreses durant el primer trimestre de l’any. La prospecció és una tasca important, ja que permet conèixer les necessitats de les empreses i, així, dissenyar una oferta formativa adient a les seves respectives demandes.

Del total de contactes fets per Grameimpuls des de gener fins al març, 405 són amb noves empreses, el que representa un 45% del total. La majoria de contactes es concentra a la comarca del Barcelonès, en concret el 75%. En aquest sentit, els negocis ubicats a Barcelona aglutinen la majoria de contactes, amb un 38%, seguit per empreses de Santa Coloma de Gramenet (18%)

La prospecció d’empreses és una de les tasques que es realitza des de l’àrea d’Intermediació de Grameimpuls. A més de servir per saber les necessitats formatives d’empreses, el contacte amb elles permet conèixer aquelles que són susceptibles d’acollir en pràctiques alumnes tant dels cursos de formació ocupacional com d’altres programes que ofereixen la possibilitat de realitzar pràctiques per afavorir l’ocupabilitat de les persones Captar ofertes per a cobrir les necessitats de les empreses amb persones que busquen feina és un altre dels objectius de la prospecció. 

Data de publicació: 31/05/2017