Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Grameimpuls i el CIRD continuen treballant conjuntament per la incorporació de la dona al mercat de

El CIRD ofereix atenció i suport especialitzat i professional a totes aquelles dones que realitzin una demanda per una problemàtica personal derivada de la seva condició de dona.

És en aquest mateix espai on Grameimpuls ofereix la possibilitat a les dones, de poder realitzar una entrevista en profunditat d’assessorament i orientació laboral, per poder dissenyar el seu itinerari d’inserció laboral i millorar la seva ocupabilitat.

El treball transversal amb el col·lectiu de dones, té un objectiu molt clar, la incorporació de la dona al mercat de treball i alhora que aquestes es puguin beneficiar dels recursos formatius, ocupacionals i d’emprenedoria amb els que compta Grameimpuls. Les dones en el moment de tramitar la seva demanda al CIRD, també poden sol·licitar una entrevista d’assessorament i orientació laboral.

Altres activitats que es realitzaran durant aquesta programació en el marc d’aquesta intervenció seran, sessions grupals de coneixement de les tècniques de recerca de feina, de les tecnologies d’informació i comunicació, xarxes socials i intercanvi d’experiències. Els currículums de les dones participants quedaran integrats a la borsa de treball de Grameimpuls amb l’objectiu de derivar-les a les ofertes més adients a cada perfil.  

Data de publicació: 24/02/2017
Etiquetes: grameimpuls, dones, cird