Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Grameimpuls inicia la formació del primer semestre amb una sessió sobre la nova llei d’autònoms

Grameimpuls inicia la formació empresarial del primer semestre de 2018 amb una sessió sobre la nova llei d’autònoms, vigent des de l’1 de gener d’enguany. Ets autònom/a? Informa’t de les novetats es realitzarà el proper 24 de gener (15.30 a 19.30 hores) al centre d’empreses Can Peixauet.

Grameimpuls, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs, organitza aquesta formació orientada a donar a conèixer les persones autònomes la Llei 6/2017 de Reformes Urgents del Treball Autònom i tots els canvis que hi contempla. La sessió anirà a càrrec de la consultora Yolanda Presa Alamillos, d’Ypaproject. 

Xarxes socials i ‘e-commerce’

La programació del primer semestre té 12 accions formatives que van des del mindfulness, fins a les botigues en línia, passant pel potencial que les xarxes socials poden tenir per a l’emprenedoria. El teletreball o la comunicació per donar a conèixer el negoci i l’economia col·laborativa són altres de les sessions previstes al llarg dels primers sis mesos de l’any.

L'assistència a les sessions serà gratuïta prèvia inscripció ja que les places són limitades. La inscripció es pot tramitar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'adreça abans esmentada, o bé enviant un correu electrònic a formacue@grameimpuls.cat. Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, data de naixement, adreça postal, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa.

Data de publicació: 03/01/2018