Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Grameimpuls inicia la formació del segon semestre amb una sessió sobre Linkedin

Grameimpuls inicia la formació del segon semestre amb una sessió orientada a persones emprenedores de tots els àmbits professionals que vulguin conèixer com treure-li molt més profit a Linkedin. Sota el títol Linkedin, tens optimitzada la que ja és la millor xarxa de contactes que existeix?, la acció pretén explicar el potenciar d'una eina que facilita el contacte amb altres perfils professionals.

Grameimpuls, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs, organitza aquesta formació orientada a treballar a fons l’eina digital Linkedin com a potent xarxa professional. La formació tindrà lloc el dia 11 de juliol (de 15.00 a 20.00 hores), al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (avinguda Generalitat, 99-101 de Santa Coloma de Gramenet). És la primera programada d'aquest segon semestre

Acció gratuïta

L'assistència serà gratuïta prèvia inscripció ja que les places són limitades. La inscripció es pot tramitar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'adreça abans esmentada, o bé enviant un correu electrònic a formacue@grameimpuls.cat. Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, data de naixement, adreça postal, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa.

Podeu consultar el contingut complert del temari en aquest enllaç.

Data de publicació: 03/07/2017